Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپانی چری، خودروساز مشهور چینی است که محصولات زیادی را به کشور ما ارائه کرده و هنوز هم در این بازار حضور دارد.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، کمپانی چری، خودروساز مشهور چینی است که محصولات زیادی را به کشور ما ارائه کرده و هنوز هم در این بازار حضور دارد. تعدادی از این محصولات با نام تجاری‌ ام‌وی‌ام عرضه می‌شود که کراس‌اوور X22 یکی از آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کراس‌اوور کوچک شرکت چری که در خود کشور چین با نام تیگو 3 معرفی و شناخته می‌شود. همزمان با ام‌وی‌ام X22 کراس‌اوورهای کوچک چینی دیگری هم در بازار وجود دارند که بازار رقابت بین آنها داغ شده است. در این مطلب، نیم نگاهی به این رقابت انداخته‌ایم.

 

کراس‌اوورهای چینی ارزش خرید دارند؟

جک S3، چانگان SC35، ساندرو استپ‌وی و پژو ۲۰۰۸ تعدادی از رقبای قدرتمند ام‌وی‌ام X22 در بازار ایران هستند. خودروهای چینی در سال‌های اخیر خیز بلندی برای فتح بازارهای دنیا برداشته‌اند. در خیابان‌های ایران هم نمونه‌های مختلف سدان و شاسی‌بلند را شاهدیم که با چهره‌هایی نه چندان جذاب، ولی با آپشن‌های فراوان و قیمت مناسب‌تر از خودروهای اروپایی و کره‌ای، گوی سبقت را از رقبایشان می‌ربایند. برای بررسی قیمت و خرید ام وی ام X22 در دیوار می‌توان همزمان مقایسه این خودرو با دیگر کراس‌اوورهای موجود در بازار را هم مشاهده کرد.

اما برویم سراغ این سؤال که آیا کراس‌اوورهای چینی ارزش خرید دارند؟ برای پاسخ به این سؤال لازم است که نگاهی به بخش طراحی و فنی خودروها داشته باشیم. از نظر طراحی ظاهری خودروهای چینی صاحب سبک خاصی نیستند. اوایل بیشتر خودروهای چینی کپی‌کاری از طراحی خودروهای دیگر بودند، اما چند سالی است که با به کار گرفتن طراحان اروپایی، به زبان طراحی خاصی رسیده‌اند. چری هم در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته است. ام‌وی‌ام X22 در زمینه طراحی ظاهری از جک S3 و ساندرو استپ‌وی ظاهری بهتر و قابل توجه‌تری دارد، اما در برابر پژو ۲۰۰۸ با طراحی اروپایی و چانگان با طراحی متفاوت از خودروهای چینی در پله پایین‌تری می‌ایستد.

 موتور ۱.۵ لیتری‌ ام‌وی‌ام X22 با قدرت ۱۰۵ اسب بخار در مقایسه با موتور ۱.۵ لیتری چانگان که قدرتی برابر با ۱۲۲ اسب بخار تولید می‌کند، ضعیف‌تر به نظر می‌رسد. اما حجم و قدرت موتور ام‌وی‌ام X22 با پژو ۲۰۰۸ و ساندرو استپ‌وی تقریبا برابر است. خودروهای چینی برای ماندن در بازار رقابت دنیا، استفاده از تنوع آپشن‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌اند. امکاناتی مانند سانروف، کروز کنترل، سیستم‌های ترمز و پایداری متنوع، کیسه‌های هوا و گرمکن و سردکن صندلی‌ها در بیشتر خودروهای چینی دیده می‌شوند. ام‌وی‌ام X22 هم از این امر مستثنا نیست. در زمینه آپشن‌های رفاهی‌، ام‌وی‌ام X22 با چانگان و پژو ۲۰۰۸ تقریبا برابرند و پر آپشن هستند. اما رنو استپ‌وی از آنجایی که خودرویی اقتصادی به حساب می‌آید از اغلب این امکانات بی‌بهره مانده است. مصرف سوخت ام‌وی‌ام X22 هم مانند پژو ۲۰۰۸ حدود ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است، اما ساندرو استپ‌وی با ۸ لیتر و چانگان CS35 با ۷ لیتر، خودروهای پر مصرف‌تری هستند.

 

آیا ام‌وی‌ام X22 خودروی ایمنی است؟

کماکان مشکل بازار ضعیف خودروهای دست دوم چینی گریبان تولیدات این کشور را در ایران گرفته است. موردی که برای محصولات پژو و رنو اصلا به چشم نخورده است. منبع اطلاعات ما در این مورد می‌تواند سایت‌های خرید و فروش خودرو باشد که اطلاعات خرید و فروش انواع خودروهای چینی و اروپایی را می‌توان در آنها مقایسه کرد. نکته منفی در مورد بسیاری از خودروهای چینی، بحث امنیت این خودروهاست. بیشتر تولیدات چینی، ستاره‌های ایمنی خود را از شرکت‌های استاندارد ایمنی چین دریافت کرده‌اند که چندان مورد اعتماد نیست و همیشه محل تردید بوده‌اند. از طرفی تست تصادف برای این خودروها وجود ندارد. اتفاقی که در مورد پژو ۲۰۰۸ یا ساندرو استپ‌وی نیفتاده است. ولی سازندگان خودرو در چین با قرار دادن کیسه‌های هوای متعدد برای راننده و سرنشینان خودرو و همچنین قرار دادن سیستم‌های ترمز مناسب در خودرو تا حدودی امنیت سرنشینان را تأمین می‌کنند. اما به هر حال امنیت به معنای استانداردهای اروپایی در خودروهای چینی وجود ندارد یا این که به نوعی ناقص است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خرید خودرو فروش خودرو ساندرو استپ خودروهای چینی کراس اوورهای ام وی ام X22 پژو ۲۰۰۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟

به گزارش قدس آنلاین، خودروساز فرانسوی رنو اعلام کرد که درآمد سه‌ماهه اول آن ۱.۸ درصد رشد کرده است. این خودروساز عنوان کرد که رنو انتظار دارد رشد فروش آن در سال جاری شتاب بیشتری بگیرد زیرا این خودروساز فرانسوی با تایید حاشیه سود و پیش‌بینی جریان نقدی خود برای سال ۲۰۲۴ و کاهش هزینه‌ها، پیش رفت.

رنو به سمت مدل های الکتریکی حرکت و امسال هفت مدل جدید شامل دو مدل تمام برقی و دو مدل هیبریدی به بازار عرضه می‌کند. این گروه در این دوره ۵۴۹ هزار و ۹۹ دستگاه فروخت و درآمد سه ماهه اول خود را ۱۱.۷ میلیارد یورو (۱۲.۵ میلیارد دلار) بالاتر از ۱۱.۴۹ میلیارد برآورد شده توسط تحلیلگران گزارش کرد.

با کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، بخش خودروی جهانی برای سال سختی آماده می‌شود و چالش دیگری را برای شرکت‌هایی که در حال حاضر با رقابت شدید چین در حال مبارزه هستند، اضافه می‌کند. فقدان گزینه‌های مقرون به صرفه مانع اصلی برای پذیرش گسترده‌تر خودروهای برقی بوده است.

تیری پیتون، مدیر مالی این شرکت به خبرنگاران گفت که رنو در مسیر کاهش ۴۰ درصدی هزینه‌های خودروهای برقی خود تا سال ۲۰۲۷ است. رنو مطمئن است که به لطف افزایش فروش خودروهای برقی و هیبریدی، می‌تواند به اهداف جدید کاهش دی‌اکسیدکربن اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۵ دست یابد. کارشناسان اظهار کردند که سفارشات داچیا اسپرینگ برقی جدید با قیمتی کمتر از ۲۰ هزار یورو (۲۱ هزار و ۲۸۶ دلار) در نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شود.

حجم فروش در رنو، پس از چهار سال متوالی کاهش در سال گذشته به رشد بازگشت اما قیمت‌ها به دلیل تقاضای ضعیف جهانی تحت فشار هستند. تسلا، سازنده پیشرو خودروهای برقی، قیمت‌ها را در چندین بازار کلیدی کاهش می‌دهد و فشار بیشتری را بر شرکت‌های اروپایی وارد می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، رنو گفت که حجم فروش آن در سه ماهه ۲.۶ درصد افزایش یافته است اما درآمد خودروسازی ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۰.۴۷ میلیارد یورو رسید که متأثر از نرخ ارز خارجی در بازارهایی مانند آرژانتین و ترکیه بود و دلالان مستقل نسبت به سه ماهه مشابه در سال ۲۰۲۳ کاهش بیشتری را انجام دادند. درآمد حاصل از فعالیت‌های تامین مالی با کمک نرخ‌های بهره بالاتر، ۲۷.۹ درصد رشد کرد و به ۱.۲۵ میلیارد یورو رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • طراحی کوپه، قدرت پیکاپ؛ یکی از عجیب‌ترین خودروهای امسال رونمایی شد(+عکس)
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد