Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@10:50:52 GMT

مقایسه بین پژو 2008 و رنو کپچر + مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۳۴۳۸

مقایسه بین پژو 2008 و رنو کپچر + مشخصات فنی

به گزارش اکوفارس، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار،پژو 2008 و رنو کپچر است. این ۲ خودرو به دلیل شباهت ظاهری متقاضیان یکسانی دارند، اما بسیاری از افراد برای انتخاب یکی از این ۲ خودرو دو دل هستند. در این گزارش قصد داریم مشخصات فنی هر ۲ خودرو را بیان کنیم تا بتوانید انتخاب بهتری برای خرید داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رنو کپچر را بیشتر بشناسید

رنو کپچر یکی از خودروهای تولیدی فرانسه است که از سال 2014 وارد بازار کشور شده است. این خودرو علاوه بر طراحی متفاوت ظراحی دارای امکانات فنی خوبی نیز است. از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، چراغ‌های LED روز روشن، سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو،  سنسور اتوماتیک نور چراغ‌ها و آیینه‌های جانبی برقی و تاشونده با دید گسترده و مجهز به گرمکن عقب اشاره کرد.

علاوه بر این از دیگر امکانات این خودرو بدنه ۲ رنگ، غربیلک فرمان چرمی،  تودوزی چرم،  رینگ آلومینیومی ۱۷ اینچ، سیستم استارت دکمه‌ای هوشمند، کروز کنترل و سیستم محدودکننده سرعت (Speed Limiter)، سیستم مصرف بهینه موتور (ECO-MODE)، قابلیت تلسکوپی تنظیم فرمان و تنظیم ارتفاع، کارت قفل و استارت هوشمند رنو، ۳ عدد پشت سری عقب قابل تنظیم، گرم کن صندلی‌های جلو، کنسول میانی صندلی‌های جلو و شیشه‌های کوچک عقب و شیشه عقب تیره است.

رنو کپچر را می‌توان رقیب خودروهایی مانند سانگ یانگ تیوولی دانست و در بازار اروپا توانست موفقیت خوبی را در فروش کسب کند و در اولین سال عرضه، بعد از رنو داستر و نیسان جوک، در رده سوم از نظر فروش در این سگمنت قرار گرفت.

همچنین این خودرو فرانسوی مجهز به پیشرانه کم حجم و مدرن ۱۲۰۰ سی سی  است که به واسطه این پیشرانه کم حجم و مدرن مجهز به توربوشارژر مصرف سوخت ترکیبی ۵.۹ لیتر در هر صد کیلومتر پیمایش، رفت و آمد راننده را به پمپ بنزین به شدت کاهش می دهد.

نکته مهم راجع به این پیشرانه کم حجم تند و تیز بودن آن است که بیشترین نیرو و گشتاور را تا دور موتور ۱۵۰۰ در دسترس قرار می دهد. خروجی این پیشرانه ۱۲۰ اسب بخار و گشتاور ۱۹۰ نیوتن متر میباشد که تا دور موتور ۲۰۰۰ در دسترس است. به جرات می‌توان گفت که این پیشرانه به هیچ وجه کند و ضعیف نیست و حتی در بعضی مواقع رانندگی با کپچر همراه با چاشنی توربوشارژر بسیار لذت بخش خواهد بود.

معرفی پژو 2008 :

پژو  2008 یکی از خودروهای فرانسوی بوده که از سال 2013 در نمایشگاه ژنو رونمایی شد. این خودرو با کد A94 و برروی پلت فرم PF1 طراحی و توسعه یافته است و دارای قطعات الکترونیکی مشترک با پژو ۲۰۸ همراه با گیربکس‌های ۵ و ۶ دنده دستی و ۴ تا ۶ دنده اتوماتیک عرضه می‌شود.

از امکانات این خودرو می توان به فرمان برقی،  تهویه مطبوع دوگانه، سنسور نور، چراغ مخصوص روز، آینه‌های جانبی تاشو برقی، سنسور پارک در عقب،  دوربین دید عقب،  سیستم کنترل باد لاستیک‌ها TPMS ، رینگ ۱۶ اینچی آلومینیومی ، کروز کنترل و سنسور باران اشاره کرد.

علاوه بر این، می توان گفت که پژو 2008 در ۸ نسخه در ۲ گروه بنزینی و دیزلی عرضه می‌شود که از این تعداد ۳ نسخه از ۲۰۰۸ دیزلی و ۵ نسخه‌ دیگر بنزینی خواهند بود. نمونه‌های بنزینی این خودرو با پیشرانه‌های PureTech و حجم ۱۲۰۰ سی‌سی وارد بازار شده، اما طبق گفته‌ی مسئولین ایران خودرو، کراس‌اوور فرانسوی با یک موتور ۱.۶ لیتری مشابه نمونه‌ی به کاررفته در پژو ۵۰۸ به بازار عرضه می‌شود.

خودرو پژو 2008 رنو کپچر کشور سازنده   فرانسه   فرانسه سال (طراحی) 2013 2014 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ 4 سیلندر 16 سوپاپ حجم موتور 1598سی سی 1197سی سی حداکثر قدرت 163 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه 116 اسب بخار در 4900 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 240 نیوتن متر در 1400 دور در دقیقه 190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه جعبه دنده 6 سرعته خودکار 6 سرعته خودکار دو کلاچه شتاب 0 تا 100 8.3 ثانیه 10.9 ثانیه حداکثر سرعت 196 کیلومتر در ساعت 192 کیلومتر در ساعت وزن 1245 کیلوگرم 1180 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4159 طول - 1739 عرض - 1556 ارتفاع 4122 طول - 1778 عرض - 1566 ارتفاع فاصله بین دو محور 2538 میلیمتر 2606 میلیمتر مصرف سوخت داخل شهر 9.8 لیتر در هر صد کیلومتر 6.6 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت خارج از شهر 4.9 لیتر در هر صد کیلومتر 4.7 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت ترکیبی 6.7 لیتر در هر صد کیلومتر 5.9 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 50 لیتر 45 لیتر استاندارد آلایندگی - یورو 5 استاندارد امنیت EuroNCAP 5 EuroNCAP 5 میزان تولید CO2 150 گرم در هر کیلومتر 125 گرم در هر کیلومتر ترمز و پایداری ABS – ESP – EBA – HAC سیستم ترمز ضدقفل ABS - سیستم توزیع متعادل نیروی ترمزEBD - سیستم ترمز کمکی در موارد اضطراری EBA - سیستم کنترل پایداری الکتریکی ESP - سیستم کمکی حرکت در سربالایی HSA کیسه هوا کیسه هوا برای سرنشینان جلو – کیسه هوای پرده ای – جمعاً 6 کیسه هوا راننده، سرنشین جلو و جانبی (مجموعاً 4 عدد) سیستم صوتی صفحه نمایش 7 اینچی – 6 بلندگو – بلوتوث مولتی مدیابا صفحه 7 اینچی

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: لیتر در هر صد کیلومتر دور در دقیقه مصرف سوخت رنو کپچر پژو 2008

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها