Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی 7 ماه امسال 550 هزار و 243 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 26.8 درصد افزایش داشت. در بررسی عملکرد خودروسازان، ابهاماتی در مورد چگونگی عرضه پژو 2008 تولیدی طی ماه‌های اخیر مطرح است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از ابتدای سال جاری تا پایان مهر 550 هزار و 243 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که نسبت به تولید مدت مشابه سال قبل یعنی 433 هزار و 836 دستگاه، رشد 26.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 درصدی را تجربه کرده است.

در این مدت 573 هزار و 331 دستگاه سواری در کشور به تولید رسید که نسبت به 7 ماهه سال قبل 44.2 درصد رشد داشته است. البته این رقم در حالی در آمار وزارت صنعت درج شده که با در نظر گرفتن آن، تعداد سواری های تولیدی از کل خودروهای تولیدی طی ۷ ماهه بیشتر شده است. این چندمین بار است که آمار وزارت صنعت با اشتباهات قابل توجه همراه است.

طی 7 ماه امسال تولید ون 30.1 درصد، وانت 39.3 درصد، مینی‌بوس و میدل باس 15.6 درصد، اتوبوس 103.9 درصد و همچنین کامیونت، کامیون و کشنده 56 درصد رشد داشته است. در عین حال، تولید انواع خودرو طی مهر امسال به 81 هزار و 608 دستگاه رسید که نسبت به مهر 98 رشد 51 درصدی را داشته است.

تولید سواری طی مهر امسال معادل 73 هزار و 735 دستگاه بود که با رشد 53 درصدی نسبت به مهر سال قبل روبرو شده است. در مهر ماه امسال تولید مینی‌بوس و میدل باس افت 19.7 درصدی را داشته و در مورد سایر خودروها نیز شاهد رشد تولید هستیم.

 

رشد 55 درصدی تولید ایران خودرو

طی 7 ماهه امسال 282 هزار و 328 دستگاه انواع خودرو توسط گروه صنعتی ایران خودرو به تولید رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل 55.2 درصد رشد داشته است. در این مدت ایران خودرو 278 هزار و 81 دستگاه سواری تولید کرد که نسبت به 7 ماهه 98 با رشد 54.7 درصدی همراه بوده است.

همچنین طی 7 ماه امسال تولید وانت در این گروه خودروسازی 89.6 درصد و تولید ون 97.8 درصد رشد داشته است. در مقابل، تولید مینی‌بوس، میدل باس و اتوبوس افت 26.2 درصدی را تجربه کرده اما تولید کامیونت، کامیون و کشنده 116.6 درصد افزایش داشته است.

تولید محصولات ایران خودرو طی مهر امسال نیز به 42 هزار و 593 دستگاه رسید که نسبت به مهر ماه سال 98 افزایش 91.7 درصدی را داشته است. در این ماه 42 هزار و 271 دستگاه سواری توسط این گروه خودروسازی به تولید رسید که نسبت به مهر سال قبل 93.4 درصد افزایش یافته است.

تولید وانت توسط ایران خودرو در مهر امسال افت 90.7 درصدی و تولید مینی‌بوس، میدل باس و اتوبوس افت 33.3 درصدی را تجربه کرده است. در عین حال تولید کامیونت، کامیون و کشنده 180.2 درصد افزایش را داشته است.

 

رشد 2.9 درصدی تولیدات سایپا

طی 7 ماهه اول امسال 236 هزار و 307 دستگاه انواع خودرو توسط گروه صنعتی سایپا تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 2.9 درصد افزایش داشته است. در این مدت تولید سواری توسط گروه سایپا معادل 200 هزار و 192 دستگاه بود که نسبت به 7 ماهه سال قبل 0.8 درصد افت داشته است.

در عین حال، تولید وانت 30.7 درصد رشد داشته اما تولید ون با کاهش 75 درصدی و تولید کامیونت، کامیون و کشنده با کاهش 26.4 درصدی همراه بوده است. در مورد تولید خودرو توسط گروه صنعتی سایپا طی مهر امسال نیز باید به رشد 14.8 درصدی اشاره کنیم به طوری که در این مدت 33 هزار و 139 دستگاه انواع خودرو توسط این گروه خودروسازی به تولید رسیده است.

طی مهر امسال 27 هزار و 485 دستگاه سواری توسط گروه صنعتی سایپا تولید شده که نسبت به مهر 98 رشد 13.6 درصدی را تجربه کرده است.

همچنین تولید وانت در مهر امسال توسط سایپا 22.5 درصد رشد و تولید کامیونت، کامیون و کشنده 29.5 درصد افت داشته است.

 

ابهام در عرضه پژو 2008

نکته قابل توجه در تولید 7 ماهه امسال خودروسازان این است که طی این مدت 2 دستگاه شاهین توسط سایپا به تولید رسیده و 7 دستگاه محصول K132 نیز در ایران خودرو تولید شده است. همچنین 265 دستگاه پژو 2008 توسط ایران خودرو تولید شده است.

در عین حال، طی مهر امسال 77 دستگاه پژو 2008 توسط ایران خودرو تولید شده که مشخص نیست تولیدات تیرماه به بعد چطور و در کجا عرضه شده‌اند.

محمد حق پناهی، مدیرعامل ایکاپ، خرداد امسال با بیان اینکه موفق شدیم تعداد 16 هزار تعهد ایجاد شده برای این محصول را اجرا کنیم، گفته بود: به دلیل اعمال تحریم‌های ناعادلانه و ترک همکاری شریک فرانسوی (پژو) با ایران خودرو،‌ تعدادی از خودروهای پژو 2008 به مشتریان تحویل نشده بود که با پیگیری و تلاش فراوان در تامین قطعات کسری،‌ تمامی خودروهای ثبت نامی تولید و تحویل مشتریان شد.

انتهای پیام

منبع: فارس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: دانا

کلیدواژه: درصدی را تجربه کرده دستگاه انواع خودرو درصد رشد داشته مدت مشابه سال قبل توسط گروه صنعتی رسید که نسبت کامیون و کشنده تولید کامیونت نسبت به مهر تولید رسید دستگاه سواری طی مهر امسال درصد افزایش ایران خودرو تولید وانت خودرو توسط عین حال ماه امسال تولید شده مینی بوس طی 7 ماه پژو 2008

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند

هم زمان با نمایشگاه خودرو پکن، ۲ خودرو جدید کرمان موتور که امسال به بازار می‌آید نیز مشخص شد.

به گزارش عصر ایران، کمپانی جی‌ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می‌شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودرو‌های سواری و کار و تجاری فعالیت کرده و بیشتر محصولاتش نیز هم اکنون در بازار ایران حضور دارند. برای نمونه می‌توان به جک S ۵ اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوور‌ها را به خود اختصاص دهد. به بیانی دیگر می‌توان گفت که معروفیت برند جی‌ای سی در ایران با فروش بی نظیر S ۵ رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد.

جی‌ای سی در سال‌های اخیر علاوه بر تولید خودرو‌های متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت‌های چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. حضور جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می‌تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

در سال‌های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو‌ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل‌های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی‌ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودرو‌های تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است.

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگو‌های نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد.

با ورود به غرفه جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کرد. نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه‌ای جی‌ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی‌های خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند.

کانسپت DE Fine

به طور کلی جی‌ای سی ۴ پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن‌ها پلتفرم DI که مختص خودرو‌های کوچک و متوسط مانند EV۳ است، تجاری سازی و به مرحله تولید رسیده است.

نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش‌های نهایی طراحی شان را سپری می‌کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودرو‌های آفرودی و MPV‌ها کاربرد خواهند داشت.

جی‌ای سی با چه خودرو‌هایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم‌ترین خودرو‌های این برند که احتمالاً به زودی در خیابان‌های ایران تردد خواهند کرد می‌توان EV۳ را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودرو‌های هاچ بک و درون شهری، می‌تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خصوصا بانوان قرار گیرد. جک EV۳ دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری‌های استوانه‌ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

خودروی هاچ بک جک ۳ EV

دیگر محصولی که در غرفه جی‌ای سی معرفی شد، X۸ بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده‌ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو هم از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می‌شود و در نهایت از طریق گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو منتقل خواهد شد.

محصول X۸

JS۶ هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS۶ قرار است در نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود.

شرکت جک علاوه بر خودرو‌های سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ‌های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاورد‌های خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ را نیز برای اولین بار معرفی کرده است.

T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی

در بخش دیگری از غرفه، ون RF۸ که یک MPV محسوب می‌شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی‌ها در این MPV به صورت ۲+۲+۳ بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می‌توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوور‌ها و SUV‌های خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند