Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@03:51:39 GMT

مقایسه پژو 2008 با دی اس 3+ مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۵۴۳۶

مقایسه پژو 2008 با دی اس 3+ مشخصات فنی

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش  به مقایسه پژو 2008 و دی اس 3 پرداخته‌ایم و قصد داریم این دو خودروی خاص فرانسوی حاضر در بازار کشورمان را با یکدیگر مقایسه کنیم. بنابراین اگر شما هم جزء کسانی هستید که می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره این دو خودرو جذاب به دست آورید یا قصد خرید یکی از این دو را دارید، در ادامه با ما در مقاله مقایسه پژو 2008 و دی اس 3 همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی پژو 2008 با دی اس 3

پژو ۲۰۰۸ کراس‌اووری جمع‌وجور از گروه خودروسازی پژو-سیتروئن است که در سال ۲۰۱۳ میلادی به‌عنوان نمونه جایگزین پژو ۲۰۷ استیشن واگن وارد خط تولید شرکت مذکور شد. کمپانی پژو مدل ۲۰۰۸ را تحت کد A94 بر پلتفرم مشترک با پژو ۲۰۸ موسوم به PF1 بنا نهاد. نسخه به‌روزرسانی‌ شده این خودرو در نمایشگاه ژنو ۲۰۱۶ به نمایش درآمد و از اوایل تابستان ۱۳۹۶ روی خط تولید شرکت ایران خودرو رفت، و با توجه به پیشرانه قدرتمند و ظاهر مناسب آن مورد استقبال مشتریان قرار گرفت. با این‌حال تولید پژو ۲۰۰۸ در کشور ما پس از اعمال مجدد تحریم‌ها به حالت تعلیق درآمد.

باوجود آن‌که نسل دوم این خودرو نیز از سال ۲۰۱۹ در قالب مدل ۲۰۲۰ به بازارهای بین‌المللی عرضه شد و موردتوجه مشتریان قرار گرفت، اما متأسفانه کماکان خبری از ارائه هیچ‌کدام از نسل‌های آن در بازار کشورمان به گوش نمی‌رسد.

در سمت دیگر این میدان حضور یک هاچبک کوچک از گروه خودروسازی پژو سیتروئن، تحت برند لوکس دی اس را شاهد هستیم که از سال ۱۳۹۵ ردپایش در بازار ایران دیده شد. دی اس ۳ اولین محصول زیرشاخه لوکس گروه PSA به‌شمار می‌رود که طی سال ۲۰۱۶ میلادی در سبد محصولات برند دی اس قرار گرفت. البته این هاچبک سوپرمینی از سال ۲۰۱۰ با لوگوی سیتروئن به بازارهای مختلف عرضه شده بود اما در سال ۲۰۱۶ رسما با لوگو دی اس به میدان‌های مختلف راه یافت. جالب است بدانید این خودروی ریزنقش، موفق شده عنوان اتومبیل سال مجله «تاپ‌گیر» در سال ۲۰۱۰ را به خود اختصاص دهد.

مقایسه طراحی پژو ۲۰۰۸ با دی اس 3

 پژو 2008 دارای سبک طراحی بسیار جسورانه، مدرن و نوآورانه است که پیش از آن کمتر در محصولات خودرویی شاهد چنین شمایلی بوده‌ایم. طراحی این محصول نسبتا آینده‌نگرانه است و از نمای جلو در قسمت‌هایی نظیر چراغ‌ها، جلوپنجره و قاب مه‌شکن‌ها کاملا چشم‌نواز و خوشایند جلوه می‌کند.

در نمای عقب نیز چراغ‌هایی با گرافیک داخلی سه‌گانه، شبیه به رد پنجه‌ی شیر به چشم می‌خورد که در نوع خود جالب‌توجه است. باوجود فلاپ‌های جانبی مشکی‌رنگ و میله باربند سقفی، کمپانی پژو به‌خوبی توانسته‌است که حال و هوای یک شاسی‌بلند را در این خودرو تداعی کند.

در طرف دیگر شاهد یک هاچبک جمع‌وجور با طراحی کاملا متفاوت هستیم که او نیز همچون عموزاده‌اش از ظاهری آینده‌نگرانه، جسورانه و بسیار خاص بهره‌ می‌برد. سبک طراحی دی اس 3 می‌تواند توجه جوانان را تا حد زیادی به‌ خود جلب کند؛ چراکه از پتانسیل‌های بالایی در تیونینگ ظاهری بهره می‌برد و در حالت عادی نیز کاملا اسپرت و جوان‌پسند است. با این‌حال به دلیل نوع نیاز مشتریان ایرانی و توجه بیشتر سلایق عمومی به خودروهای خانوادگی در کشورمان، طراحی بیرونی پژو ۲۰۰۸ مشتریان گسترده‌تری را می‌تواند به‌سوی خود جذب کند.

 در مورد طراحی فضای داخلی نیز به‌طور واضح می‌توان گفت که پژو ۲۰۰۸ بسیار امروزی‌تر و البته خاص‌تر طراحی‌شده است. همچنین به دلیل ماهیت کراس‌اوور این مدل، شاهد فضای جادارتری در کابین پژو ۲۰۰۸ به‌ویژه صندلی‌های ردیف دوم آن در مقایسه با سیتروئن DS3 هستیم. به‌طور کلی می‌توان گفت که پژو ۲۰۰۸ از طراحی به‌روز و البته عامه‌پسندتری، چه در بخش داخلی و چه در نمای بیرونی برخوردار است. با این‌وجود، دی اس 3 نیز می‌تواند افراد خاص‌پسند را به‌ویژه در نمای بیرونی با خود همراه کند.

 مقایسه فنی

پژو ۲۰۰۸ از یک پیشرانه قدرتمند چهار سیلندر توربوشارژ موسوم به THP165 نیرویی معادل ۱۶۳ اسب بخار قدرت و ۲۴۰ نیوتن‌متر گشتاور دریافت و آن را به‌واسطه گیربکس ۶ دنده‌اتوماتیک راهی چرخ‌های جلو می‌کند. دی اس ۳ نیز به یک پیشرانه 3 سیلندر توربوشارژ با قوای ۱۰۹ اسب بخار و ۲۰۵ نیوتن‌متر مجهز شده که با توجه به وزن کمتر این خودرو، شتاب و چالاکی مناسبی را برای آن به‌ارمغان آورده است.

 نیروی پیشرانه دی اس 3 نیز از طریق یک گیربکس ۶ دنده‌اتوماتیک به‌سوی چرخ‌های جلو ارسال می‌شود. وجود پیشرانه قدرتمندتر باعث شده تا پژو ۲۰۰۸ در مقایسه با دی اس 3 از چالاکی بیشتری برخوردار باشد، به‌نحوی‌که می‌توان محصول کراس‌اوور پژو را برنده‌ی این بخش دانست. جزئیات مشخصات فنی دو خودرو فرانسوی را می‌توانید در جدول زیر مطالعه بفرمایید:

مدل خودرو

پژو 2008

دی اس 3

پیشرانه

چهار سیلندر توربوشارژ

سه‌ سیلندر توربوشارژ

حجم موتور سی‌سی

1598

1199

حداکثر قدرت اسب بخار

163

109

حداکثر گشتاور نیوتن‌متر

240

205

گیربکس

6 سرعته‌ اتوماتیک

6 سرعته اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

6.7

4.6

شتاب صفرتا 100

8.2

9.9

حداکثر سرعت کیلومتر بر ساعت

217

188

مقایسه آپشن‌ها و امکانات رفاهی

پژو ۲۰۰۸ در مقایسه با دی اس ۳ از امکانات رفاهی چندان متنوع‌تری برخوردار نیست و حتی فقدان روکش چرمی در این خودرو سبب شده‌است تا کمی نسبت به دی اس ۳ از لحاظ امکانات رفاهی عقب بیفتد. با این‌حال می‌توان گفت که امکانات و تجهیزات رفاهی هر دو خودرو تقریبا در یک سطح ارزیابی می‌شود. مطالعه جدول زیر به شما در آگاهی یافتن نسبت به جزئیات این مورد کمک شایانی خواهد کرد.

تجهیزات

پژو 2008

دی اس 3

چراغ

چراغ مه‌شكن جلو و عقب، چراغ جلو هالوژن، دیلایت، اتولایت

چراغ‌های جلو زنون، دیلایت و اتولایت

سیستم‌های مولتی‌مدیا

سيستم صوتي شش اسپیکر، بلوتوث USB – MP3 – – AUX

قابلیت پخش CD – MP3 و رادیو، 6 بلندگو، بلوتوث و پورت USB، AUX، دی اس کانکت

صفحه‌نمایش

نمایشگر 7 اینچی، دوربین عقب، میرر اسکرین

نمایشگر 7 اینچی، دوربین عقب

رینگ‌ها

195/60R16

205/45R17

آینه

آينه‌هاي جانبي تاشونده برقي با گرمکن

آينه‌هاي جانبي تاشونده برقي با گرمکن، آینه وسط الکتروکرومیک

تهویه مطبوع

اتوماتیک دوگانه

اتوماتیک خوشبوکننده

صندلی

تنظيم دستی 6 و 4 حالته صندلي‌های جلو، روکش پارچه‌ای

 

تنظيم دستی 6 و 4 حالته صندلي‌های جلو، روکش پارچه‌ای یا چرمی

 

سایر تجهیزات

کروز کنترل، کول باکس، کنترل ایستایی در سربالایی

کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی

مقایسه ایمنی

نسل اول پژو ۲۰۰۸ موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از موسسه معتبر یوروانکپ شده است که خبر از امنیت بسیار بالای این خودرو می‌دهد. اما دی اس ۳ در بخش ایمنی چندان خوب عمل‌نکرده و تنها توانسته امتیاز ۳ از ۵ را کسب کند.

این خودرو در بخش امنیت سرنشینان به‌ویژه کودکان چندان خوب عمل نمی‌کند. با این تفاسیر باید گفت پژو ۲۰۰۸ در مقایسه با دی اس ۳، خودروی به‌مراتب ایمن‌تری خواهد بود.

تجهیزات

پژو 2008

دی اس 3

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

قفل مرکزی، ریموت کنترل، سنسور پارک جلو و عقب، ایموبلایزر، کمربند ایمنی محدودکننده و پیش کشنده، کنترل کشش و پایداری، حسگر فشار باد تایر

قفل مرکزی، ریموت کنترل، ایموبلایزر، سنسور جلو و عقب، حسگر فشار باد تایر

کیسه هوا

6 کیسه هوا راننده، سرنشین جانبی و پرده‌ای

6 کیسه هوا راننده، سرنشین جانبی و پرده‌ای

سیستم ترمز

دیسکی ABS-EBD و ترمز کمکی

دیسکی، ترمز کمکی، ترمز اضطراری، ABS، EBD،

مقایسه تجربه رانندگی

در این بخش از مقاله مقایسه پژو 2008 و دی اس 3 به مقایسه تجربه رانندگی با این دو خودرو خواهیم پرداخت؛ پژو ۲۰۰۸ به‌عنوان یک کراس‌اوور جمع‌وجور علاوه بر چالاکی و شتاب بسیار مناسب، سواری نسبتا نرم و آرامش‌بخشی را به سرنشینان خود هدیه می‌دهد. این خودرو به‌واسطه‌ی پنجره‌های بزرگ خود دید مناسبی را برای راننده فراهم می‌کند و حین عبور از پیچ‌ها هندلینگ و پایداری شایسته‌ای از خود به نمایش می‌گذارد. اما از سوی دیگر شتاب‌گیری دی اس ۳ با توجه به قوای کمتر پیشرانه آن در مقایسه با پژو ۲۰۰۸، کمی کندتر بوده و سواری نسبتا خشک‌تری را ارائه‌می‌دهد.

البته پایداری دی اس 3 با توجه به ابعاد جمع‌وجورتر و بدنه‌ی کوچک‌تر آن، حین عبور از پیچ‌ها کمی بیشتر بوده و با تکان‌های عرضی کمتری همراه است. به‌طورکلی پژو ۲۰۰۸ با توجه به چالاکی بیشتر و نرمی مناسب سیستم تعلیق، گزینه بهتری برای عامه‌ی مشتریان ایرانی ازنظر تجربه رانندگی خواهد بود.

شرایط بازار

 از آن‌جا که پژو ۲۰۰۸ از سوی ایران‌خودرو و تحت برند بسیار پرآوازه پژو، به بازار ایران راه‌یافته و از امکانات مناسب ایمنی، رفاهی و نیز قدرت پیشرانه بسیار خوبی بهره‌مند شده است، به‌جرات می‌توان گفت که اگر همکاری پژو و ایران‌خودرو به حالت تعلیق درنمی‌آمد، امروزه پژو ۲۰۰۸ می‌توانست به گل سرسبد کراس‌اوورهای خوش‌فروش و محبوب بازار ایران تبدیل شود.

اما دی اس ۳ که باتوجه به مواردی نظیر ماهیت هاچبک و غیرخانوادگی، برند کمتر شناخته‌شده، قیمت بالا و واردات محدود، نتوانست مشتریان ایرانی را آن‌طور که باید و شاید با خود همراه سازد. مخصوصا که در این کلاس مشتریان ایرانی ترجیح می‌دهند به‌سراغ محصولات کره‌ای مانند کیا پیکانتو و آی ۲۰ بروند تا از لحاظ بازار دست‌دوم و نیز خدمات پس از فروش دردسر و هزینه‌های کمتری را تجربه کنند. همچنین گزارش‌هایی که درباره‌ی حساسیت پیشرانه این خودرو نسبت‌به بنزین بی‌کیفیت ارائه‌شده نیز در عدم‌تمایل خریداران به دی اس ۳ تأثیرگذار بوده است.

 جمع‌بندی مقایسه پژو 2008 با دی اس 3

به آخرین بخش از مقاله مقایسه پژو 2008 و دی اس 3 رسیدیم؛ در یک جمع‌بندی کلی باید اظهار داشت که پژو ۲۰۰۸ به‌واسطه مزایایی همچون پیشرانه قدرتمند، عملکرد فنی بهتر، کابین جادارتر، ایمنی بیشتر، سواری نرم و بازار دست‌دوم پررونق‌تر، از ارزش خرید بالاتری در مقایسه با دی اس ۳ برخوردار است. بنابراین اگر در این بازه‌ی قیمتی به دنبال یک خودرو خانوادگی مناسب با توان فنی درخور و سواری باکیفیت هستید، قطعا پژو ۲۰۰۸ در مقایسه با دی اس ۳ گزینه مناسب‌تری برای شما خواهد بود.

با این‌حال DS3 نیز به‌عنوان یک هاچبک جمع‌وجور و کم‌مصرف، از شمایل بسیار خاص‌تری بهره برده‌است. به‌علاوه این‌که واردات محدود آن سبب می‌شود تا افراد جوان و نسبتا متمول، از سوارشدن بر یک هاچبک خاص و با پرستیژ، لذت بیشتری را تجربه کنند.

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو معرفی خودرو مقایسه با دی اس ۳ مشتریان ایرانی توان گفت مقایسه پژو 2008 پژو ۲۰۰۸ دی اس 3 یک هاچبک جمع وجور دو خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی 3-2 مقابل لیورپول (30 آوریل، 2008) / فیلم
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)